Рендосване и лакиране на сачак?
22.02.2017
Често задавани въпроси за ремонт на покриви
26.02.2017
Покажи всички

Съвети и отговори за нас, защо да изберете СитиСтрой за вашият ремонт на покрив!
1. Отбягвайте доста евтините фирми. Те винаги работят с негодни материали. Плащат незначително на работниците си. Може да изискват допълнително капитал за да завършат ремонта. Ето как евтините ремонтни проекти в края ще ви струват често по-скъпо.
2. Изберете фирма, която е отдавна в занаята. С такъв избор ще създадете по-голяма гаранция за една прекрасно извършена работа. СитиСтрой е фирма, който е отдавна в занаята-повече от 20 год. С нас ще си осигурите гаранция за качество и прекрасно извършена работа.
3. Избягвайте фирми, които са с погрешно отношение спрямо вас. Ако не ви харесва как се комуникира с вас, просто не ги наемайте. От СитиСтрой винаги се стремим да създаваме не само делови контакт с клиентите си но, и добри приятелски взаимоотношения. Стараем се да предложим винаги най-доброто решение и да бъдем любезни!
4. Добрите партньори обикновено ще ви дадат информация за възможни и належащи ремонтни разноски. Те ще ви осведомят за тези неща още в предварителния оглед за да бъдете наясно за необходимите финансови инвестиции. Винаги от СитиСтрой са точни и ясни относно офертите си и зачисляват възможни и належащи ремонтни разноски.
5. Качествените екипи неизменно се справят с крайната дата за изпълнение или поне се вмъкват в близките времеви интервали. До този момент от СитиСтрой нямат изпуснат или неспазващ срок за изпълнение.

Ремонт на покриви

При теч на покрива

Първо, трябва да се установи с какви материали е покрит покрива и от каква конструкция е изграден. Важен е видът на покрива, дали е скатен или равен. В какво състояние са керемидите и конструкцията. Важно е да знаем на каква възраст е покрива и конструкцията му. След което, трябва да се установи къде е течът. Както вече споменахме, най-добре е да се обърнете към специалист, за да спестите време и изразходването на излишни средства. Помнете: лош ремонт – повторен ремонт.

Покрива си укрепи, като ремонт си заявиш ти!

Тел: 0895 46 0909

e-mail: slavi_emil@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *