Ремонт на покриви Малко Търново
29.05.2019
Ремонт на покриви Приморско
29.05.2019
Покажи всички
collage

ремонт на всякакви видове покриви

Нова конструкция

строителство на нови покривни конструкции

Хидроизолация

полагане на покривна хидроизолация

Улуци

монтаж и демонтаж на улуци и водостоци

ремонт покриви
ремонт на покриви
collage2
collage3
collage11
collage4
collage5
collage6
collage8
collage9
collage10
Ремонт на покриви
Ремонт на покриви Камено

Ремонт на покриви Несебър

Ремонт на покриви Несебър-Цени за ремонт на покриви. Нашата бригада работи на територията на Несебър и областта. Ремонт на покриви Несебър-

Покрива си укрепи, като ремонт си заявиш ти!

ИМАТЕ ВЪПРОСИ? ПОЗВЪНЕТЕ НИ!

За консултации и всякакви въпроси, свързани с нашата дейност, може да ни потърсите! Екипът на „Сити Строй“ с удоволствие ще Ви отговори и помогне да разрешите Вашите проблеми с покрива в Несебър!

Изгоден Ремонт на Покриви Несебър – Цени, Намаления

Съвети и отговори за нас, защо да изберете Сити Строй за вашият ремонт на покрив в Несебър –
1. Отбягвайте доста евтините фирми. Те винаги работят с негодни материали. Плащат незначително на работниците си. Може да изискват допълнително капитал за да завършат ремонта. Ето как евтините ремонтни проекти в края ще ви струват често по-скъпо. 
2. Изберете фирма, която е отдавна в занаята. С такъв избор ще създадете по-голяма гаранция за една прекрасно извършена работа. Сити Строй е фирма, който е отдавна в занаята-повече от 20 год. С нас ще си осигурите гаранция за качество и прекрасно извършена работа.
3. Избягвайте фирми, които са с погрешно отношение спрямо вас. Ако не ви харесва как се комуникира с вас, просто не ги наемайте. От Сити Строй винаги се стремим да създаваме не само делови контакт с клиентите си но, и добри приятелски взаимоотношения. Стараем се да предложим винаги най-доброто решение и да бъдем любезни!
4. Добрите партньори обикновено ще ви дадат информация за възможни и належащи ремонтни разноски. Те ще ви осведомят за тези неща още в предварителния оглед за да бъдете наясно за необходимите финансови инвестиции. Винаги от Сити Строй са точни и ясни относно офертите си и зачисляват възможни и належащи ремонтни разноски.
5. Качествените екипи неизменно се справят с крайната дата за изпълнение или поне се вмъкват в близките времеви интервали. До този момент от Сити Строй нямат изпуснат или неспазващ срок за изпълнение. Винаги даваме точни срокове и са спазени!

Ето Видовете Услуги Предлагани от Най-Качествената Фирма за Изграждане на Покриви в Несебър –

Ремонт на покриви Несебър

Ремонт на покриви Несебър

Как да разберем кога покривът се нуждае от намесата на специалист в Несебър?
-Наличието на течове е основният критерий, по който ще разпознаете нуждата от поправка на покривната конструкция. Това може да е в следствие от неправилно полагане на керемиди, изгнили летви, дъсчена ламперия, повредени улуци.
– Специалистите делят причините за проблеми в покрива на естествено износване на елементите или некачествен демонтаж и монтаж на покривната конструкция.
-Поправянето й ще намали сметките ви за отопление, затова не чакайте дефектите по покрива да станат непоправими.
-Добрата визия на покрива дава приятен облик на цялата постройка, затова не подценявайте нейното значение.

Често задавани въпроси за ремонт на покриви

Ремонт на покривиОт къде трябва да започна ? Трябва да изясните първо дали става на въпрос за ремонт на съществуващ покрив или надграждане на таванска стая. Необходимо ли е разрешително за строителство при ремонт на покрива ? Всеки ремонт на съществуващ покрив може да се извърши без разрешително. При изграждането на таванско помещение и проектантски промени по […]  ВИЖ ПОВЕЧЕ

Видове покриви

Ремонт на покривиВ статията  може да разгледате основните типове покривни конструкции.  – Вилен тип покрив;  – Двускатен кръстосан покрив;  – Кръстосан покрив пирамида;  – Наклонен покрив;  – Плосък покрив;  – Покрив с начупени скатове;  – Покрив тип Боне;  – Покрив тип два ската;  – Покрив тип мансарда;  – Покрив тип Пирамида;  – Покрив Скосен;

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Обща информация за ремонт на покриви

ПокривиПонякога покривите протичат на различни места и течовете могат да останат незабелязани с години, докато не се наложи подмяна на целият покрив. Обичайно е тези течове да са предизвикани от локални проблеми, като спукани, разместени или дори липсващи керемиди. Понякога на плоските покриви се получават и язви по покрива от градушки или други природни явления. […]

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Ремонт на покриви Карнобат

Ремонт на покриви Несебър

2 полезни съвета за вас…

1.Кажете на фирмата за ремонтни услуги кой ви ги е препоръчал. Вие от кога имате информация за техните услуги? Как ги намерихте? Тези неща са ценни за тяхната дейност и те гарантирано ще го вземат под внимание. Така вие ще създадете ползотворни първоначални взаимоотношения с тях. По такъв начин те ще останат радостни да извършат най-доброто за вас.

2.Помнете че работниците са хора също като вас. Бъдете сърдечни с тях. Разговаряйте с тях, почерпете ги с кафе примерно. Те ще бъдат доволни, а вие също.

Ремонт на покривиРемонт на покриви

Освен с високото качество на работа и на материалите, с които работим, ние можем да се похвалим и с едни от най-разумните цени за този тип ремонтни дейности. В унисон с потребностите и възможностите на нашите клиенти, цените ни са първото нещо, което грабва тяхното внимание.

Изгодните цени са критерият, по който болшинството хора избират фирмата изпълнител на покривния ремонт и за тяхно щастие, избирайки нас, на тях няма да им се наложи да направят компромис с качеството и сроковете на изпълнение.

Ниски цени;
Високо качество на изпълнение;
Устойчиви и иновативни материали;
Перфектна и постоянна комуникация;
Стриктно спазени срокове.
Това са само малка част от условията, които предлагаме. Със Сити Строй получавате най-важното – сигурност, че покривът ви няма да се нуждае от повече ремонти и ще изпълнява перфектно своето предназначение, да пази вашия дом или обществена сграда от всички неблагоприятни атмосферни влияния.

Вижте информация за:

Как Сити Строй изгражда нови покриви

Как Сити Строй ремонтира стари покриви

Как Сити Строй поставя хидроизолация 

Как Сити Строй изгражда тавански помещения

Как Сити Строй извършва тенекеджийски услуги

Как Сити Строй поставя хоризонтални и вертикални улуци

Този уеб сайт е за:
Хора, които искат да направят някакъв вид ремонт.
Хора, които желаят най-доброто съотношение между цената и качеството.
Хора, които търсят коректен и благонадежден партньор за този вид дейност.
Хора, които обичат изгодните сделки придружени с отстъпки и промоции.
Хора, които не обичат да губят времето и нервите си с некоректни изпълнители.

КОИ СМЕ НИЕ:
Сити строй Ремонт на покриви – Специализирана бригада с богат опит в сферата.
Работим в цялата страна! Сити строй-Ремонт на покриви,повече от 20 години извършва ремонт на покриви на български пазар. С натрупания опит и многото доволни клиенти, можем спокойно да кажем, че сме едни от най-добрите на пазара.
Бригадата е специализирана в комплексните решения на проблемите, свързани с покривни ремонти. Ние сме млад организиран и отговорен колектив с дългогодишен опит в Ремонта на покриви.

Двойна и единична скара? Отговор от Сити Строй

Двойна скара покривДвойна скара покрив

ВИЖ ИНФО. ЗА ДВОЙНА СКАРА

Рендосване и лакиране на сачак? Отговор от Сити Строй

нова конструкцияЛакиране на сачакЛакиране на сачак

Нашите служители в Несебър – Общият обем на извършените строително-монтажни работи за периода 2000-2016г. възлиза на над 797000 квадратни метра. Постоянно се стремим да достигнем очакванията на нашите клиенти. Знаем, че служителите ни са основен и най-важен ресурс, затова държим те да са в крак със съвременните тенденции в строителството и ремонта на покриви.
Нашите клиенти в Несебър – Ние вярваме в активната комуникация между всички нива във фирмата, защото това е ключът за успех при работа с клиенти. От опит знаем, че качеството на работата ни се оценява високо от клиентите ни, когато те остават доволни и ни препоръчат на свои близки
– Абсолютна коректност!
– Цени, съобразени с финансовите възможности на клиентите.
– 100% качествен ремонт на вашия ПОКРИВ.
– Спазваме уговорените срокове за изпълнение!
– Предлагаме пълна гаранция за всички услуги от 5 до 25 години.

Ще сме ви полезни в Несебър – ако имате нужда от основен или частичен ремонт на покрива, профилактика на покрива, хидроизолация, за улуци и водосточни тръби или изцяло нов покрив.

Покрива си укрепи, като ремонт си заявиш ти!

ИМАТЕ ВЪПРОСИ? ПОЗВЪНЕТЕ НИ!

За консултации и всякакви въпроси, свързани с нашата дейност, може да ни потърсите! Екипът на „Сити Строй“ с удоволствие ще Ви отговори и помогне да разрешите Вашите проблеми с покрива!

0895 46 0909

Етикети: ремонт на покриви Несебър, ремонт на покриви в Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *