Хидроизолация на покриви
21.02.2017
Поставяне на хоризонтални и вертикални улуци и тръби
21.02.2017
Покажи всички

ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ПОКРИВНИ КОНСТРУКЦИИ ОТ СИТИСТРОЙ

нова конструкция  нова конструкция 3 Покривни конструкции 9703

1. Изграждане на нови покривни конструкции
– Демонтаж на съществуваща конструкция
– Изграждане на нова конструкция
Демонтажа се извършва от специалисти понеже крие опасности както за този който извършва демонтажа, така и за останалата част от сградата!
Дървената конструкция е съществена част от покрива! Точното и правилното изпълнение изисква прецизно измерване, план преди стартирането на изграждането. Задължително се започва от поставянето на билна греда- служи за основа на главната връзка, тя се поставя перпендикулярно на носещите зидове. Поставянето на билната греда се извършва с канап,нивелир и прецизно око. От билната греда зависи правия и добре изглеждащ покрив, следва поставяне на покривни ребра (греди)- също се монтират с канап и нивелир, обикновено се монтират на разстояние една от друга на около 50-60 см. но, преди това се рендосват и лакират в краищата за по-добър външен вид, за да осигурим добра основа за улуците на покрива, така и за челните дъски които също ще бъдат лакирани отрязваме всички ребра така че, краят им да остане в една равнина. Следва монтирането на дъсчена обшивка (Дъски)-Обшивката на покрива се прави от дъски, дебели 2-3 см. Ширината им е до 15-20 см. за да не се измятат и да не разместват керемидите, а дължината им може да е различна.
Следва поставяне на челни дъски. Елемент носещ красота на покрива и важен за правилното монтирането на отводнителната система (улуци). Челните дъски също се лакират!
Стряха — част от покрива, разположена извън външните стени на сградата- За тази част от покрива си използват специални дървени обшивки които се лакират. Лакирането на гредите, челните дъски и стряхата носи до красив и естетичен покрив. Задължително при изграждането на нов покрив се извършва лекиране и рендосване от нашите специалисти!
За да бъде изпълнено правилно изграждането се доверете на специалисти. Важно е да бъде здраво направено и с определен вид и размер греди, понеже върху конструкцията ще лежи голям товар от керемидите и др.
Дългогодишният ни опит ни позволява да ви предложим качество и удобство на добра цена!

етикет: Изграждане на нови покривни конструкции, покривни конструкции

2 Comments

 1. Станимир Петров казва:

  Здравейте можете ли да ми кажете цена на квадрат за правене на покрив?

  • Емил Димчев казва:

   Здравейте, да г-н Петров. При демонтаж на стар покрив, изграждане на нова покривна конструкция, рендосване и лакиране на греди, обшивки, челни дъски, монтаж на дъсчена ламперия, монтаж на дишаща мембрана, двойна скара от летви, качване и монтаж на нови керемиди и капаци,монтаж на нови улуци и водосточни тръби – до завършване на покрива цената варира от 140 до 150 лв.кв.м. Цената включва труда и материалите!
   Получавате договор + гаранция!
   Може да се свържете с нас на тел: 0895 46 090

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *